Zoek
MENU

Overdracht sleutel naar Installatietechniek Hennink

< Terug naar nieuws

Tobias Niemeijer van Techniek Nederland draagt de sleutel van de elektrische bakfiets van het project ‘Trap je bus eruit!’ over aan Robin van het Installatiechniekbedrijf Hennink.

‘Wij hebben best veel projecten waarbij je een hele dag in 1 buurt bezig bent. Soms hebben we 12 opdrachten in 1 straat en dan is de bakfiets hartstikke handig. Geen gedoe met parkeren. In het centrum betaal je ook nog eens veel parkeergeld. Je kan hier natuurlijk gericht op gaan plannen, zodat je de bakfiets extra vaak kan inzetten. Voor een storingsmonteur is het bijvoorbeeld niet te doen, want die vliegt van hot naar her op een dag.

We hebben alvast een dagje met de bus versus de fiets gereden en de fiets was overal eerder dan de bus. En het duurste uitje van de week hier is tanken! Dus pak zoveel mogelijk die fiets! 

Binnenkort werken we voor een vereniging met 70 adressen bij elkaar, daar zouden heel wat monteurs op dit soort fietsen heen kunnen. We zien zoveel voordelen, we zijn benieuwd naar de praktijk in de aankomende weken.’

Gerelateerde artikelen