Zoek
MENU

Ga voor een alternatief

Oké, die oude diesel bestelbus moet er dus uit, maar wat zijn dan de opties? Jouw product moet nog steeds naar de klant, jouw mensen moeten op tijd in de binnenstad zijn en je wil op tijd jouw bestellingen ontvangen. Je kan het natuurlijk ook helemaal anders aanpakken. Zie hier drie goede vervangers voor de goede oude diesel bestelbus of vrachtwagen:

  • Schaf een elektrische bestel- of vrachtauto aan of ga voor een lease-optie. Er zijn al veel ondernemers die elektrisch rijden, laat je voorlichten over de mogelijkheden en kosten bij onze logistiek makelaar én laat je inspireren door ondernemers die al elektrisch rijden.
  • Ga voor de lease of aanschaf van een ander type voertuig. Er komen steeds meer alternatieve voertuigen op de markt, denk aan elektrische bakfietsen, elektrische scooters of LEVV’s (Light Electric Vehicles). Check de ervaringen van andere ondernemers en lees hier meer over de innovatieve voertuigen die er al zijn.
  • Besteed jouw logistiek uit. Je bent misschien gewend om zelf materialen en bestellingen rond te rijden, maar is dat nog wel nodig? Er zijn veel gespecialiseerde en ook lokale bedrijven hierin gespecialiseerd zijn. Geïnteresseerd? Bekijk de mogelijkheden op dit gebied.

Op weg naar 0-emissie

Plan een GRATIS
persoonlijk
adviesgesprek

Wanneer stap ik over? Waar moet ik op letten? Is het beter om voertuigen te kopen of te leasen?

Check subsidies en financiële voordelen

Elektrisch rijden duur? Dat valt wel mee: elektrische auto’s zijn namelijk zelfs goedkoper in onderhoud en gebruik.