Zoek
MENU

Bekijk de webinar ‘Zero Emissie Binnenstad Den Haag 2025’

< Terug naar nieuws

Dat lijkt nu misschien nog ver weg… maar voor je het weet is het 1 januari 2025! Vanaf dan mogen alleen vrachtwagens en bestelbusjes zonder uitlaatgassen in de zero-emissiezone komen. Maar wat betekent dit concreet voor ondernemers? Voor welke voertuigen gaan wanneer precies welke regels in? En is er voor bepaalde voertuigen een overgangsperiode? Hoe bevoorraden ondernemers straks hun winkel, als er alleen maar duurzaam vervoer mag komen?

Op 2 november organiseerde het Platform Stedelijke Distributie Den Haag in samenwerking met de gemeente Den Haag het webinar ‘Zero Emissie Binnenstad Den Haag 2025’. Het webinar was gericht op ondernemers. Diverse experts spraken live bij over de komende, lokale veranderingen op het gebied van stadslogistiek. Ze deelden hun ervaringen met schone stadslogistiek en beantwoorden vragen van ondernemers. 

Bekijk de hele webinar

Kon je er niet bij zijn? Doe de televisie uit en bekijk de hele webinar ‘Zero Emissie Binnenstad Den Haag 2025’. Het is zeer interessant voor ondernemers die moeten zorgen dat ze over een paar jaar op een duurzame manier aan hun spullen komen. 

Met: Ad Dekkers, Wethouder Liesbeth van Tongeren, Emile van Rijn van Bereikbaar Haaglanden en RijnlandJan van den Berg van Schouten Techniekgroep en Laurens van Putten van de HubKlup.

 

Gerelateerde artikelen