Zoek
MENU

Verlenging gratis probeeractie elektrische deelbestelauto voor ondernemers

< Terug naar nieuws

De gemeente Den Haag verlengt de GRATIS probeeractie voor elektrische deelbestelauto’s met een jaar! Ondernemers hebben daarmee de mogelijkheid om twee maanden lang kosteloos gebruik te maken van een elektrische deelbestelauto.

Verlenging

De gratis probeeractie liep oorspronkelijk een jaar en was aanvankelijk gericht op winkeliersverenigingen en BIZen. Vanwege de positieve reacties en verzoeken wordt de actie nu uitgebreid en opengesteld voor andere ondernemers, waaronder bedrijfsverzamelgebouwen die gezamenlijk interesse tonen in het uitproberen van de elektrische deelbestelauto.‘Wij willen ondernemers een praktische kans bieden om kennis te maken met elektrisch rijden en zich voor te bereiden op de toekomstige zero-emissiezones. Deze verlengde gratis probeeractie is een stap in de goede richting voor een gezonder Den Haag voor mens, dier en natuur,’ zegt wethouder Robert Barker.

Bereid je voor

De actie biedt ondernemers niet alleen de gelegenheid om vertrouwd te raken met elektrisch rijden, maar ook om kennis te maken met het concept van autodelen. Voor ondernemers die niet dagelijks grote afstanden afleggen, kan autodelen een financieel aantrekkelijke optie zijn. Het overkoepelende thema van de actie is ‘Ondernemer, bereid je voor’, en de gemeente hoopt met deze gratis probeeractie ondernemers te ondersteunen bij deze voorbereiding.

Contact en advies

Ondernemers die gebruik willen maken van deze mogelijkheid, maar ook voor adviesgesprekken en wagenparkscans, kunnen contact opnemen met ons en/of met autodelen@leaseplan.nl.

Gerelateerde artikelen