Zoek
MENU

Rik Fennis neemt de bakfiets over van John van den Dop

< Terug naar nieuws

We zijn weer bij installatiebedrijf van den Dop. Vandaag wordt de bakfiets doorgegeven aan Rik Fennis, de Gitarist. ‘Het is denk ik heel handig om mijn muziekapparatuur mee te nemen naar locaties waar wij met de band optreden. Geen files, lekker fietsen en overal parkeren. John van den Dop heeft het geprobeerd maar voor hem was het geen succes. ‘Het was lastig in te plannen, ook alle spullen meenemen lukte niet altijd. Alles bij elkaar geven we de bakfiets graag door aan de volgende.’ Rik heeft er zin in. ‘Ik ben heel benieuwd! Het is vast even wennen maar ik kan niet wachten!’

Kleine update van Rik na een kort tochtje met de elektrische bakfiets: 
‘Heuvel op met wind tegen is top! Hij is inderdaad een beetje wiebelig en top zwaar. Dat voelt wat shaky… ik kan me voorstellen dat niet iedereen dat leuk vindt.  De kleine bochtjes zijn even wennen, maar verder was het geen enkel probleem. Het was een lekker tochtje!’

Gerelateerde artikelen