Zoek
MENU

Sluit je aan bij ZES25

< Terug naar lekker bezig

Het platform voor bedrijven en organisaties die werken aan Zero-emissie Stadslogistiek

In april 2020 werd nationaal de Uitvoeringsagenda Stadslogistiek opgesteld, in vervolg op het Klimaatakkoord. Daarin dreigen op initiatief van nationale branche- en belangenorganisaties enkele overgangsregelingen en uitzonderingen opgenomen te worden. Die regelingen halen feitelijk de totale klimaatambitie stadslogistiek onderuit. Terwijl veel bedrijven al toewerken naar invoering van zero-emissie stadslogistiek in 2025. Zij gaan er voor. Juist die bedrijven zijn te weinig zichtbaar en worden niet voldoende gehoord. Zij kunnen door deze actie gezamenlijk hun stem laten horen.

Haalbaar

ZES25 een spontaan initiatief van ondernemers die elkaar kennen vanuit de landelijke netwerken voor stadslogistiek. In eerste instantie is het bedoeld om te voorkomen dat er vertragingen en drempels in de uitvoeringsagenda worden ingebouwd. Als er veel goede respons uit het veld komt en er resultaten geboekt worden, kan het platform een basis zijn voor een meer structurele organisatie. Zes25 verenigt hier omdat we willen laten zien dat zero-emissie stadslogistiek in 2025 echt haalbaar is.

Samen krijgen we het voor elkaar

Sta jij ook voor Zero-Emissie Stadslogistiek in 30-40 steden in Nederland vanaf 1-1-2025? Sluit je dan aan! Samen krijgen we het voor elkaar. Door dit formulier te tekenen, sluit je aan bij het collectief van bedrijven die oplossingen leveren, of gebruik gaan maken van zero-emissie stadslogistiek vanaf 1-1-2025. Uitstel levert geen klimaatresultaat! 

ZES25 is een platform voor en door ondernemers. We zijn blij als gemeenten, organisaties of particulieren hun steun voor de inzet van ZES25 uitspreken. Als we veel reacties krijgen gaan we een goede vorm zoeken om dat vast te leggen en zichtbaar te maken. www.zes25.nl

Ook lekker bezig!